Νικήτρια του Dancing with the stars 5 είναι η Μορφούλα Ντώνα!

Το χορευτικό show του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε αυτή την Κυριακή με το 14ο live του και την παρουσιάστρια του, Δούκισσα Νομικού να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο 5ος κύκλος του Dancing with the stars ανέδειξε νικήτρια την Μορφούλα Ντώνα.


Η οικοδέσποινα της βραδιάς επέλεξε για τον τελικό μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Δούκισσας

Η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν από την αρχή τα δύο φαβορί και με πολύ δουλειά και εντυπωσιακές χορογραφίες έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την πορεία τους μέχρι τον τελικό


Γκαλένα Βελίκοβα


Κάτια Δανδουλάκη


Λάκης Γαβαλάς

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν και αυτή τη φορά στα παρασκήνια του λαμπερού show για να σου μεταφέρουν όλα όσα έγιναν τη βραδιά του μεγάλου τελικού.


Τριαντάφυλλος, άνης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Σπανός


Ελισάβετ Σπανού


Θάλεια Προκοπίου


Μαρία Ηλιάκη


Θάνος Πετρέλης


Ελισάβετ Σπανού


Χρήστος Σπανός, Νικολέττα Καρρά


Θεοχάρης Ιωαννίδης


Ειρήνη Παπαδοπούλου


Μορφούλα Ντώνα

Για να δεις όλες τις χορογραφίες κάνε κλικ εδώ

Τι είδαμε όμως στην βραδιά του μεγάλου τελικού;

Οι δύο φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, εκ των οποίων η μία ήταν πάνω στο ίδιο τραγούδι, δίνοντας για μια ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο να κερδίσουν την απόλυτη βαθμολογία των κριτών.

Ο Ησαϊας Ματιάμπα, που κέρδισε τον τίτλο του DWTS 4, επέστρεψε «Δυνατά» στη σκηνή του DWTS, με το νέο του τραγούδι και με τη ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη, σε μια χορογραφία, μόνο για νικητές!

Η αγωνία των φιναλίστ κορυφώθηκε, η σκηνή γεισε και πάλι με τα ζευγάρια του φετινού DWTS και τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες και οι ρακέτες των κριτών έδειξαν μεγάλες βαθμολογίες, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης για το τέλος του show…

Read More

And More