Nicolas Sarkozy – Carla Bruni: Σήμερα έκλεισαν 10 χρόνια γάμου!

10 χρόνια γάμου και κοινής πορείας έκλεισαν σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και η αγαπημένη του Carla Bruni. Το διάσημο πρώην προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας μπορεί να έχει περάσει πολλά, αλλά δέκα χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και συνεχίζει να ζει love and married στην Γαλλία με την κόρη του Guilia.

Αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτικά πρόσωπα της Γαλλίας, ο Nicolas έχει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του την σύζυγό του που τον στηρίζει σε όλα. Και εκείνος , όμως, είναι πάντα κοντά της και την βοηθά με κάθε τρόπο. Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας ταξίδεψε με την Carla και την κόρη τους στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία της συζύγου του στο Παλλάς, δείχνοντας πως την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Και φυσικά, σήμερα που είναι η επέτειος του γάμου τους, είναι ημέρα γιορτής για αυτούς! “Σε ευχαριστώ αγάπη μου για αυτά τα 10 χρόνια ευτυχίας”, έγραψε η Carla στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία όπου έχει ποζάρει με τον Nicolas Sarkozy στο φακό της Annie Leibowitz μετά το γάμο τους.

Read More

And More