Νικολέττα Καρρά: Η βραδινή έξοδος με φίλους και η έκπληξη για τα γενέθλιά της [pics,video]

Η Νικολέττα Καρρά τους τελευταίους μήνες έχει επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τα θέλω της, αφού ο χωρισμός της από τον Φώτο Πιττάτζη ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα. Η όμορφη ηθοποιός ήδη από το καλοκαίρι έχει κάνει focus στα πράγματα που τη χαροποιούν και την εξελίσσουν, περνώντας παραγωγικό χρόνο με τους φίλους της. Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα νησιά της χώρας μας, η ίδια επέστρεψε στην πρωτεύουσα και στην νέα καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Κυριακής, η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο “Romeo”, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Τι και αν η ίδια γεννήθηκε μία μέρα μετά, δηλαδή στις 14 του Οκτώβρη, γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα λίγες ώρες πριν. Φορώντας ένα μίνι floral φόρεμα, ένα ζευγάρι γόβες και κατακόκκινο κραγιόν μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η κουμπάρα και κολλητή φίλη της είχε ετοιμάσει για την ηθοποιό μία μεγάλη έκπληξη, αφού ξαφνικά εμφανίστηκε μία κατακόκκινη τούρτα με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη να λέει από το μικρόφωνο το γνωστό τραγούδι γενεθλίων. Η Νικολέττα Καρρά μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χειροκροτά.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More