Νικολέττα Ράλλη: Ανυπομονεί για τα πρώτα Χριστούγεννα με τον σύντροφό της, Γιώργο Μαυρίδη [pic,video]

Φαίνεται πως το 2018 ήταν η χρονιά της Νικολέττας Ράλλη, καθώς τόσα τα προσωπικά της όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού βλέπει ένα- ένα τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο Τv Μακεδονία, η Νικολέττα ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης  της πρωινής, καλοκαιρινής εκπομπής του Ant1 μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη.

Δεδομένου ότι η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε κάποια δελεαστική πρόταση αυτή τη σεζόν, θέλησε να μείνει για λίγο εκτός και να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες δουλειές της. Αντίθετα, έχει στρέψει την προσοχή της στον σύντροφό της, Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος την κάνει κάθε μέρα να χαμογελά. Μαζί ζουν τον απόλυτο έρωτα και αυτός είναι και ο λόγος που πλέον η Νικολέττα βρίσκεται για μεγάλα διαστήματα στην συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της εκεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Είτε χαλαρώνουν στο σπίτι είτε κάνουν βόλτες στα δρομάκια της πόλης είτε βρίσκονται στο μαγαζί του Γιώργου, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα τους μείνουν αξέχαστα.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Read More

And More