Νικολέττα Ράλλη – Αποκλειστικό TLIFE: Το δεύτερο όνομα της κόρης της και οι προετοιμασίες για την βάπτιση

Την τριών ετών κόρη τους, βαπτίζουν τις επόμενες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος

Στόχος του ζευγαριού είναι να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό του κύκλο. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, η παρουσιάστρια δεν έχει γνωστοποιήσει τις λεπτομέρειες αλλά και την ημερομηνία της βάπτισης της κόρης της, Σοφίας.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη Νικολέττα Ράλλη η οποία επιβεβαίωσε πως δεν επιθυμεί να δώσει δημοσιότητα γύρω από την θρησκευτική τελετή.

«Είναι κάτι το οποίο δεν θα θέλαμε να το μοιραστούμε με τους δημοσιογράφους. Η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο και δεν θα ήθελα να έρθουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν σε αμήχανη θέση οι καλεσμένοι», ξεκαθαρίζει η Νικολέττα Ράλλη. 

Ωστόσο η παρουσιάστρια αποκάλυψε αποκλειστικά στο TLIFE: «Η κόρη μου, Σοφία, έχει και δεύτερο όνομα, το οποίο δόθηκε στην ονοματοδοσία και αυτό είναι το Αλεξάνδρα».

Όσο για τους νονούς της μικρής: «Ο αδελφός μου, η αδελφή του άνδρα μου και η κολλητή μου φίλη, θα είναι οι τρεις νονοί», ανέφερε σε επικοινωνία με το TLIFE η Νικολέττα Ράλλη. 

Νικολέττα Ράλλη – Η δύσκολη περίοδος μετά την εγκυμοσύνη

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ η Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της, αλλά και την δύσκολη περίοδο την οποία βίωσε ψυχολογικά και σωματικά. 

«Ένα μήνα μετά την γέννα μου ξαναήρθε μια μαυρίλα και κάθε μέρα μετά τις 15:00 το μεσημέρι κάτι με έπιανε. Ξεκίνησα στους 6 μήνες αγωγή για να καταφέρω να το ξεπεράσω. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν έπαθα κάτι το οποίο δεν έχω πει μέχρι και σήμερα. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών και δεν μπορούσα να μιλήσω», είχε αναφέρει η Νικολέττα Ράλλη.

Read More

And More