Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το αγαπημένο της φαγητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης [pic]

Σε περίπου δύο μήνες η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και πραγματικά ανυπομονούν! Οι δυο τους μετρούν πάνω από ένα χρόνο κοινής πορείας και ετοιμάζονται να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να κρατήσει αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύει μακριά από τη δημοσιότητα και αυτός είναι και ο λόγος που μάθαμε τα ευχάριστα νέα όταν βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησης.

Η Νικολέττα Ράλλη καθημερινά προετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής και απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της περιόδου. Συχνά, μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της δείχνοντας μας τα φαγητά που μαγειρεύει και καταναλώνει. Αν και προσέχει τη διατροφή της, η Νικολέττα Ράλλη έχει μεγάλη αδυναμία στα ζυμαρικά και έτσι επιλέγει να τα φτιάχνει όσο πιο συχνά γίνεται.

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν μία από αυτές τις φορές, αφού η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε σπαγγέτι για εκείνη και τον αγαπημένο της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram σχολιάζοντας: “Και εσένα σε λατρεύω”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Νικολέττα Ράλλη λατρεύει τα ζυμαρικά!

Read More

And More