Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το νέο ξεκίνημα που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της! [video]

Τους τελευταίους μήνες, η προσωπική ζωή της Νικολέττας Ράλλη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για πολλούς. Από τη μία πλευρά το ειδύλλιο και ο απρόσμενος χωρισμός με τον Γιώργο Μαυρίδη και από την άλλη η νέα γνωριμία με επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης, έχουν “ταράξει” την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η μοίρα χαμογέλασε στην όμορφη Νικολέττα και εδώ και ένα μήνα περίπου ζει ένα θυελλώδη έρωτα με επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει ήδη τις εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλάνε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Παρ’όλα αυτά, η παρουσιάστρια αποφεύγει να μιλάει για αυτή τη σχέση, καθώς μετά την έκθεση που πήρε ο δεσμός της με τον Γιώργο Μαυρίδη, θέλει να κρατήσει αυτό το κομμάτι της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι λάτρης των social media δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο ξεκίνημα που αποφάσισε να κάνει. Ο λόγος για το kick boxing, ένα άθλημα που απ’ ότι φαίνεται έχει κερδίσει την προσοχή της Νικολέττας. Σήμερα ήταν το πρώτο μάθημα και η ίδια δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει τις καλύτερες στιγμές.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More