Νικολέττα Ράλλη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της!

Στις 11 Ιουνίου, η Νικολέττα Ράλλη έγινε μανούλα για πρώτη φορά και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Νικολέττα κράτησε χαμηλούς τόνους. Οι αναρτήσεις της στα social media ήταν ελάχιστες, ενώ κατάφερε να γεννήσει χωρίς να το πάρει κανείς είδηση και να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτοί από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες.

Πλέον, απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας και καθημερινά βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα, η οποία της έχει πάρει τα μυαλά. Έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμά της, περνά σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας μαζί της και την αποχωρίζεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μάλιστα, η Νικολέττα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την μπέμπα στην αγκαλιά της. “Buongiorno principessa #summerinthecity #babygirl #mylove” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα τρυφερά σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More