Νικολέττα Ράλλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και η εγκυμοσύνη! Video

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέττα Ράλλη, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της! Η γνωστή παρουσιάστρια, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε πρώτη φορά για την όμορφη αυτή περίοδο της ζωής της, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως η μικρή θα πάρει μάλλον το όνομα… Σοφία!

“Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη το όνομα, η αλήθεια είναι. Μάλλον θα πάρει το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Την λένε Σοφία. Μ’ αρέσει και το όνομα. Στις φωτογραφίες στο Παρίσι είμαι έγκυος και δεν το ήξερα”, ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη.

“Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν την περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ. Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται! Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις; Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά, οπότε κάνεις τον 4d υπέρηχο, βλέπεις πως θα είναι το παιδί όταν θα γεννηθεί” συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσον αφορά την σχέση που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της, η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε με ειλικρίνεια πως “αν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν. Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί απλά δεν θέλω”.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον σύντροφό της και μέλλοντα πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Ανδρούτσο: “Στον Μιχάλη με κέρδισε το γεγονός ότι καταρχάς γελάω πάρα πάρα πολύ. Στη φάση που εξελίχτηκε πολύ όμορφα η σχέση μας ήταν πολύ σημαντικό ότι δεν ήταν η κλασσική σχέση… Ήταν πιο πολύ φίλος μου, είναι φίλος μου. Κάνουμε πολύ καλή παρέα, είναι σαν να έχω βρει τον κολλητό μου. Καλά υπάρχει και το ερωτικό κομμάτι…” δήλωσε η Νικολέττα με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει… “Το βλέπουμε!”

Read More

And More