Νικολέττα Ράλλη: Η νέα τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με την κόρη της μας έκανε να… λιώσουμε!

Πιο ευτυχισμένη και ευλογημένη από ποτέ νιώθει η Νικολέττα Ράλλη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια στις αρχές του Ιούνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή αλλά και τις προτεραιότητες της να αλλάζουν ολοκληρωτικά. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, η όμορφη Νικολέττα απόλαυσε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, κάνοντας μια μικρή εξόρμηση με το σκάφος, πάντα μαζί με την κορούλα της!

Η ώρα της επιστροφής όμως ήρθε και η ευτυχισμένη μανούλα βρίσκεται ξανά στο σπίτι της στην Αθήνα. Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με την κόρη της και μας έκανε πραγματικά να “λιώσουμε”. Η παρουσιάστρια ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της το μωράκι της, δείχνοντας μας την υπέροχη θέα από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

“Επιστροφή στο αγαπημένο μου μέρος! Η πιο τέλεια καρέκλα θηλασμού είναι ιδανική και για διάβασμα και για χάζι και για σιέστα. Πράγματα δηλαδή που θα συμβούν σε 5 χρόνια από τώρα!” έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More