Νικολέττα Ράλλη: Η solo απόδραση στη Μύκονο, μετά το ταξίδι με τον σύντροφό της! [pics]

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει υπάρξει πιο ευτυχισμένη, όσο τώρα που βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου. Η σχέση τους μετρά μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο, οι δυο τους μοιάζουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνουν ταξίδια και οργανώνουν τα καλοκαιρινά σχέδιά τους, με μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μιχάλη Ανδρούτσου, ως ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου στο Κολωνάκι, θα του επιτρέψουν να χαλαρώσει κυρίως τον Αύγουστο, καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτό το ερωτευμένο ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα αρκείται μόνο σε κοντινές και ολιγοήμερες αποδράσεις. Στις εξορμήσεις αυτές, όμως, απολαμβάνουν μαζί τη θάλασσα, κάνουν βόλτες και να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας.

Πρόσφατα, οι δυο τους ταξίδεψαν στη Νάξο, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από όλους και από όλα. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν αποφασίσει να κρατήσουν για εκείνους και τους κοντινούς τους ανθρώπους ότι όμορφο νιώθουν. Χωρίς να κοινοποιούν τις στιγμές που μοιράζονται, έχουν βρει τους δικούς τους κώδικες.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης επέστρεψε στην Αθήνα, ενώ η Νικολέττα έφυγε για Μύκονο. Η μελαχρινή παρουσιάστρια βρίσκεται στο νησί των ανέμων και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το ταξίδι αναψυχής της.

Φορώντας πότε εντυπωσιακά καλοκαιρινά ρούχα και πότε μαγιό, η παρουσιάστρια δείχνει ανανεωμένη και ευδιάθετη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει “μαρτυρούν” την ευτυχία που βιώνει, η οποία καθρεφτίζεται στα μάτια και το χαμόγελό της.

Το καλοκαίρι της πάει πολύ…

Read More

And More