Νικολέττα Ράλλη: Ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας – «Σκ@στε, σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές»

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά και όλων των Μέσων ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα. Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού ενώ δημοσιοποιούνται και βίντεο από όμορφες στιγμές των τριών παιδιών που έχουν φύγει από τη ζωή.

Η Νικολέττα Ράλλη, θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της με τον τρόπο που αναπαράγεται το συγκεκριμένο θέμα από όλες τις εκπομπές, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Η παρουσιάστρια τόνισε πως το σημαντικό είναι να βρουν δικαίωση οι ψυχές των τριών αυτών παιδιών.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. 

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

 

Read More

And More