Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος: Παντρεύονται και βαφτίζουν την κόρη τους – Οι πρώτες πληροφορίες

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος, μέσα σε δυόμιση χρόνια που είναι μαζί, κατάφεραν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Όλα μεταξύ τους έγιναν πολύ γρήγορα-ο έρωτας, η σχέση, το παιδί, μια ονειρεμένη οικογένεια-.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό για το αγαπημένο ζευγάρι, καθώς ετοιμάζουν τον γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση της κορούλας τους, όπως αναφέρει η Έλλη Λεβέντη στη Real Life.

Διάβασε εδώ επίσης: Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της και την κόρη τους

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι (σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, πιθανότατα τον Αύγουστο) και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους. «Ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάφτιση. Θα είναι ένα όμορφο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Είναι πολύ ευτυχισμένοι κι έχουν μια μαγική καθημερινότητα» αναφέρει στην εφημερίδα πηγή κοντά στη Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η βάφτιση της κόρης τους θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο ακόμα δεν έχον οργανώσει πολλά πράγματα, όμως υπάρχουν χρόνος και διάθεση. Η μικρή θα πάρει το όνομα «Σοφία», κάτι που είχαν αποφασίσει από τη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Read More

And More