Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος: Ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό!

Έναν χρόνο μαζί και full in love! Ο λόγος για την Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο, οι οποίοι ετοιμάζουν βαλίτσες, καθώς σε λίγες ημέρες πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ουγγαρία. Σύμφωνα με την Real News, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί την ειδυλλιακή Βουδαπέστη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Και οι δύο ανυπομονούν, καθώς έχουν μεγάλη ανάγκη από λίγες στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Μιχάλης και η Νικολέττα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία της στολισμένης Βουδαπέστης, που αυτή την εποχή είναι ακόμη πιο όμορφη, λόγω Χριστουγέννων.

Η σχέση τους μετρά περίπου έναν χρόνο και κάθε μέρα που περνούν μαζί μοιάζει να γίνεται ολοένα και καλύτερη! Από το πρόγραμμά τους δεν θα λείπει φυσικά η επίσκεψη σε γκουρμέ εστιατόρια της ευρωπαϊκής πόλης, αλλά και σε κιόσκια με street food. Ως επιχειρηματίας του χώρου εστίασης, ο Μιχάλης δεν μπορεί παρά να γευτεί τις τοπικές νοστιμιές και να εξερευνήσει την ουγγρική κουζίνα σε αυτή την ολιγοήμερη απόδραση.

Το ζευγάρι θα βρίσκεται στην Αθήνα τις ημέρες των γιορτών, καθώς ο γοητευτικός επιχειρηματίας θα έχει έχει φόρτο εργασίας στο εστιατόριο που διατηρεί. Αν και τα Χριστούγεννα μόνο διακοπές δεν θα είναι για τον Μιχάλη, από το πλευρό του δεν θα λείψει η Νικολέττα, η οποία έχει κάνει το μαγαζί του στο Κολωνάκι… το αγαπημένο της στέκι!

Read More

And More