Νικολέττα Ράλλη: Οι λιγούρες ξεκίνησαν για την παρουσιάστρια! [pics]

Το 2020 αναμένεται να είναι η χρονιά τους καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο λόγος για την Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο, οι οποίοι σε περίπου τέσσερις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η μελαχρινή παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης της και εξέπληξε τους πάντες με την ανακοίνωσή της.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους από την αρχή της σχέσης του, αφού προτίμησε αυτό το κομμάτι της ζωή του να το μοιραστεί μόνο με το κοντινό περιβάλλον του. Η Νικολέττα Ράλλη μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, ωστόσο μας δείχνει τις τροφές που επιλέγει να καταναλώνει στα μέσα της πρώτης εγκυμοσύνης της.

Η μέλλουσα μανούλα ξεκίνησε την ημέρα της με τον αγαπημένο της καφέ και ένα κομμάτι λαχταριστό κέικ, μιας και οι λιγούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ στη συνέχεια έφτιαξε ένα σούπερ υγιεινό smoothie. Η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται πως ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, αφού στις τελευταίες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί να φοράει φαρδιά ρούχα, όμως τίποτε άλλο δεν προδίδει το μέχρι πρότινος μυστικό της.

Δες τις φωτογραφίες:

“Γιατί καφεδάκι, χωρίς κεκάκι δεν γίνεται H A P P Y W E E K E N D”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Νικολέττα Ράλλη αναμφισβήτητα βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της!

Read More

And More