Νικολέττα Ράλλη: Οι λιγούρες στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει με τον καλύτερο τρόπο την πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή της και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Η μελαχρινή παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αδημονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε ανέκαθεν μεγάλη αδυναμία στο καλό φαγητό, αφού λατρεύει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει παραδοσιακά εδέσματα και φημισμένες γεύσεις διάφορων χωρών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Νικολέττα Ράλλη μας δείχνει σε καθημερινή βάση τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά τις τροφές που επιλέγει να καταναλώνει αυτούς τους ξεχωριστούς μήνες της ζωής της.

Τα Σαββατοκύριακα, βέβαια, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος προτιμούν να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν το δείπνο τους είτε μόνοι είτε με φίλους. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν,  η γνωστή παρουσιάστρια μας αποκάλυψε στους followers της το φαγητό που έφαγε και λάτρεψε αλλά και τον γλυκό πειρασμό, στον οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More