Νικολέττα Ράλλη: Οι βραδινές λιγούρες στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Λίγος καιρός απέμεινε ακόμη για τη στιγμή που η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας να έλαβε τέλος, όμως η καθημερινότητα της μέλλουσας μανούλας δεν έχει αλλάξει και πολύ, αφού εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτική και να βγαίνει από το σπίτι της για λίγη ώρα συνοδευόμενη είτε από τον σύντροφό της είτε από την αγαπημένη της σκυλίτσα.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πολύ ενεργή στο Instagram, μιας και μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Μία από τις αγαπημένες της δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα είναι η μαγειρική. Η ίδια μπαίνει τακτικά στην κουζίνα και φτιάχνει όλες τις αγαπημένες της συνταγές.

Αυτή τη φορά, η μελαχρινή παρουσιάστρια έφτιαξε λαχταριστά πεϊνιρλί με τυρί και φρέσκια ντομάτα, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από το Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Η Νικολέττα Ράλλη μας άνοιξε την όρεξη!

Read More

And More