Νικολέττα Ράλλη: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες της στο Instagram – Ποιος τις τραβάει; [pic]

Αυτές τις ημέρες η Νικολέττα Ράλλη βρίσκεται στην Νάξο και χαλαρώνει κάνοντας μπάνια και ηλιοθεραπεία! Η μελαχρινή παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό τον τελευταίο χρόνο, όμως επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της και μοιράζεται μαζί τους τα πράγματα που κάνει μέσα στην ημέρα της, είτε βρίσκεται στην Αθήνα είτε σε κάποιον άλλον προορισμό.

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε στο προφίλ της κάποια στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο νησί αλλά και στην παραλία. Όπως ήταν λογικό, πολλοί followers της, της έστειλαν πολλά μηνύματα σχολιάζοντας τις εμφανίσεις της! Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχτηκε λοιπόν η παρουσιάστρια ήταν και μερικά που αφορούσαν τον τρόπο που βγάζει τις φωτογραφίες της στο Instagram αλλά και το τι θα φάει στο νησί.

Έτσι λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ότι βγάζει τις φωτογραφίες της μόνη της και δεν την απαθανατίζει ο σύντροφός της ή κάποιος άλλος, όπως επίσης και ότι δεν πρόκειται να στερηθεί τίποτα στις διακοπές της, πόσο μάλλον αν αυτό είναι οι παραδοσιακές Ναξιώτικες πατάτες.

Δες την φωτογραφία:

Η Νικολέττα Ράλλη δεν πτοείται από τίποτα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της!

Read More

And More