Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην πλατεία Συντάγματος και στέλνει το μήνυμά της!

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της.  Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Κατά το διάστημα της καραντίνας, η όμορφη παρουσιάστρια το πέρασε στο σπίτι της, φροντίζοντας να είναι υγιής. Έβγαινε έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ένας περίπατος με τον αγαπημένο της ή μια βόλτα με τον σκύλο της. Βέβαια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν σταμάτησε στιγμή να ενημερώνει καθημερινά τους followers της για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της, τι τρώει, πώς γυμνάζεται και αν φοβάται λόγω κορονοϊού.

Χθες, που ξεκίνησε η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων , η Νικολέττα έκανε μια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας τα αθλητικά της και έχοντας από το λουρί τον τετράποδο φίλο της. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, όπου όχι μόνο απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα περπατώντας, αλλά φωτογραφήθηκε και μπροστά από την τεράστια καρδιά που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Αθηναίων από την Πρωτομαγιά και η οποία αποτελείται από μικρές γλάστρες με κατακόκκινα λουλούδια.

“Love is all around Us” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More