Νικολέττα Ράλλη: “Πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό με τον σύντροφό μου” [video]

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους! Το ζευγάρι ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, ετοιμάζεται να επισφραγίσει την αγάπη του με τον καλύτερο τρόπο! Η κόρη τους πρόκειται να έρθει στη ζωή σε περίπου τρεις μήνες.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον αγαπημένο της. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” έπαιξε το πρωί της Πέμπτης ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της:

…για τον Μιχάλη Ανδρούτσο: “Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό”.

…για την εγκυμοσύνη: “Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε”.

…όσον αφορά το όνομα της κόρης τους: “Ο Μιχάλης θα ήθελε ένα αρχαιοελληνικό όνομα για την κόρη μας. Εγώ από την άλλη δεν θα είχα θέμα να ακολουθήσουμε την παραδοσιακή οδό και να της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, που είναι Σοφία”.

…σχετικά με τον γάμο: “Δεν το έχουμε συζητήσει αλλά δεν είμαστε κατά. Πρόταση γάμου όμως δεν μου έχει κάνει ακόμα”.

Με το καλό!

Read More

And More