Νικολέττα Ράλλη: Ταξίδι στην Ιταλία! Οι βόλτες και τα εντυπωσιακά μέρη που συνάντησε [pics]

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στην Βερόνα της Ιταλίας πέρασε η Νικολέττα Ράλλη, το οποίο σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο! Η όμορφη παρουσιάστρια λατρεύει τα ταξίδια είτε πρόκειται για μικρές εξορμήσεις εντός Ελλάδας είτε για αποδράσεις στο εξωτερικό. Ωστόσο, μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιάς της κατέχει η Ιταλία και αυτός είναι και ο λόγος που την έχει επισκεφτεί πολλές φορές.

Η Νικολέττα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι πρόκειται να μείνει στην μαγευτική Βερόνα μόνο λίγες μέρες, όμως δεν θα αφήσει στιγμή να πάει χαμένη. Οι ατέλειωτες βόλτες στις όχθες του ποταμού Αδίγη, οι παραδοσιακές νοστιμιές, τα πολύχρωμα σπίτια με τα υπέροχα μπαλκόνια και το εξαιρετικό κρασί της έχουν κλέψει ήδη την καρδιά.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια μπορεί να μην αποκάλυψε με ποιον ή ποιους βρίσκεται στη γειτονική χώρα, αφού έχει δηλώσει ότι δεν θα αφήσει ξανά την προσωπική της ζωή εκτεθειμένη. Η σχέση της όμως με τον επιχειρηματία, Μιχάλη Ανδρούτσο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με την Νικολέττα να λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που μιλάει γι’ αυτόν.

Η ίδια δεν έχει σταματήσει στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την εκδρομή της, καθώς οι στιγμές της εκεί είναι μοναδικές.
Δες φωτογραφίες:

Αυτό το ταξίδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της μελαχρινής παρουσιάστριας.

Read More

And More