Νικολέττα Ράλλη: Το μαγευτικό ταξίδι της στην Ιταλία [pics]

Μπορεί το καλοκαίρι να μην απόλαυσε τις διακοπές της σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας, καθώς έδωσε προτεραιότητα στη δουλειά της, όμως τώρα είναι η ευκαιρία. Η Νικολέττα Ράλλη το περασμένο καλοκαίρι ήταν η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Ant1, γεγονός που την έκανε τρομερά χαρούμενη, μολονότι δεν έκανε διακοπές.

Το καλοκαίρι ίσως ήταν η πιο όμορφη και τυχερή περίοδος της παρουσιάστριας, αφού πέρα από το γεγονός ότι είχε την επαγγελματική ευκαιρία να κάνει αυτό που τόσο αγαπά, γνώρισε και τον σύντροφό της. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, στα μάτια του οποίου φαίνεται να έχει βρει όλα όσα ήθελε από έναν άντρα.

Αυτές τις μέρες η Νικολέττα βρίσκεται στην γειτονική Ιταλία και ειδικότερα στο Μιλάνο. Η μελαχρινή καλλονή ταξίδεψε εκεί με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Μακαρονάδας”. Από το πλευρό της μπορεί να λείπει ο Γιώργος, όμως έχει μαζί της αγαπημένα πρόσωπα όπως ο Μύρωνας Στρατής και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Χαλαρές βόλτες στους δρόμους και τα στενά του Μιλάνο, ζεστά ροφήματα και πολλές μακαρονάδες ήταν τα πρώτα πράγματα της do list της.

Όπως ήταν φυσικό, η Νικολέττα δεν γινόταν να μην μοιραστεί τις στιγμές της στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες τι έχει ανεβάσει:

Read More

And More