Νικολέττα Ράλλη: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της (pic)

Σε full time μαμά έχει εξελιχθεί η Νικολέττα Ράλλη, καθώς μετά τη γέννηση της κόρης της, έχει κάνει ένα βήμα πίσω στα επαγγελματικά της και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την πριγκίπισσά τους. 

Όταν η μικρή κοιμάται, η Νικολέττα Ράλλη βρίσκει το χρόνο να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της και συχνά δέχεται τις ερωτήσεις τους μέσω του “question sticker” και απαντά στα προβλήματά τους δίνοντας διάφορες συμβουλές της.

Πριν μερικές ώρες, με αφορμή ένα από τα ερωτήματα που δέχτηκε, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες. Η ίδια ταλαιπωρείται από πόνους στους καρπούς, οι οποίοι δυσκολεύουν την καθημερινότητά της.

“Έχω ένα μικρό θέμα με τη μέση. Έχω ένα τεράστιο θέμα και με τους δύο καρπούς… Ζωή να έχουν”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

 

Read More

And More