Νικολέττα Ράλλη: Το υγιεινό γλυκό που έφτιαξε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νικολέττα Ράλλη και αδημονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει την νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και ενάμισι μήνα βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της και βγαίνει είτε για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι είτε για να περπατήσει μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η μέλλουσα μανούλα έχει άριστη σχέση με την μαγειρική και έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, μπήκε αμέτρητες φορές στην κουζίνα της και έφτιαξε αλμυρές και γλυκές συνταγές. Η Νικολέττα Ράλλη μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως προσπαθεί να προσέχει τις τροφές που καταναλώνει ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή.

Ακόμα και τα γλυκά που επιλέγει να φτιάξει, φροντίζει να αποτελούνται από αγνά υλικά. Αυτή τη φορά, η ίδια άφησε τη φαντασία της ελεύθερη και έφτιαξε μια παραλλαγή του γνωστού σε όλους banana bread με βασικό συστατικό όμως το αχλάδι. Η Νικολέττα Ράλλη, περήφανη για το επίτευγμά της, μας έδειξε το αποτέλεσμα μέσα από το Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Η Νικολέττα Ράλλη μας άνοιξε την όρεξη!

Read More

And More