Νικολέττα Ράλλη: Χειμερινή εξόρμηση στο Μέτσοβο! [pics]

Εδώ και λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς αυτά που τους χώριζαν ήταν τελικά περισσότερα από αυτά που τους ένωναν. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου 7 μήνες και παρ’όλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες, ο ένας μίλαγε στις συνεντεύξεις του για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια.

Μετά το χωρισμό τους, και οι δύο έχουν ξεκινήσει να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν νέους πολιτισμούς. Έτσι, η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες επέστρεψε από το μαγευτικό tour της στην Ασία και αποφάσισε να εξερευνήσει μια ελληνική τοποθεσία. Συνεπώς από το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο Μέτσοβο και απολαμβάνει τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας. Οι γραφικοί δρόμοι, οι παραδοσιακές λιχουδιές αλλά και το χιονισμένο τοπίο έχουν ξετρελάνει την Νικολέττα.

Την αποκάλυψη της απόδρασής της έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Νικολέττα είναι λάτρης των social media και αυτός είναι και ο λόγος που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More