Νίκος Αλιάγας: Αντιδράσεις για τον πανηγυρισμό του στο γκολ της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα

Η αντίδραση που είχε ο Νίκος Αλιάγας στο γκολ του Εμπαπέ κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ματς της Εθνικής μας στο “Σταντ ντε Φρανς”, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς Έλληνες φιλάθλους.

Ο πανηγυρισμός του Νίκου Αλιάγα φαίνεται ότι ενόχλησε αρκετούς Έλληνες φιλάθλους, καθώς περίμεναν από εκείνον να στηρίξει την Εθνική μας ομάδα και όχι να χαίρεται με το γκολ που έκρινε την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση και προκάλεσε την ήττα μας.

Ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, «ξεσήκωσε» με αυτή του την κίνηση ένα κύμα αρνητικών σχολίων.

«Ο Αλιάγας στην Ελλάδα κάνει καρναβάλι στη Γαλλία είναι Γάλλος …τέτοιους μπατριώτες θέλουμε» έγραψε κάποιος, «Μπράβο Αλιάγα, έλα κάνε παρέλαση στο Μεσολόγγι και ανέβαζε κάνα άγαλμα αρχαιοελληνικό, άλλωστε αυτά πουλάνε μόνο» έγραψε ένας άλλος, «Έλα Τάκη, Νίκος από Παρίσι. Είμαι Γαλλία στο ποδόσφαιρο και Ελλάδα στο μπάσκετ» ήταν ένα άλλο tweet.

Υπήρξε πάντως και μια άλλη μερίδα χρηστών που δικαιολόγησε την ενέργεια του Νίκου Αλιάγα, γράφοντας μεταξύ άλλων πως με αυτό το χειροκρότημα έδειξε πολιτισμό ή ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με το έθνος και την πατρίδα.

Read More

And More