Νίκος Αλιάγας: Έκλεισε τα 46 του χρόνια και το γιόρτασε με την οικογένειά του!

Ήταν 13 Μαΐου του 1969 που ο Νίκος Αλιάγας αντίκρισε πρώτη φορά στην ζωή του τον κόσμο και το δικό του Παρίσι. Ο παρουσιαστής γεννήθηκε σαν χθες στην Γαλλία και πέρασε τα μισά του χρόνια μεταξύ της χώρας όπου μέχρι σήμερα ζει και εργάζεται και της Ελλάδας.

Φυσικά η χθεσινή ημέρα δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς τις εκατοντάδες ευχές των διαδικτυακών του φίλων αλλά και χωρίς δώρα και εκπλήξεις από την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Νίκος Αλιάγας έλαβε από νωρίς το πρωί μια ανθοδέσμη γεμάτη με ροζ άνθη ενώ το βράδυ των γενεθλίων του έσβησε τα κεράκια της τούρτας του παρέα με την οικογένεια του.

Happy Birthday Bro! Να τα εκατοστήσεις @nikosaliagas #carlmarletti #happybirthday #wishuallthebest

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria aliagas✨ (@mariaaliagas) στις


Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους ήταν και η αδερφή του, Μαρία, που δημοσίευσε και την φωτογραφία της τούρτας του παρουσιαστή στα social media για να του ευχηθεί και διαδικτυακά για τα γενέθλια του.

Στο τέλος της ημέρας, ο Νίκος Αλιάγας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τους Γάλλους όσο και τους Έλληνες φίλους που του ευχήθηκαν με ένα μήνυμα του στο Twitter και στις δύο “επίσημες” γλώσσες της καρδιάς του.

Read More

And More