Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Ταξιδεύουν φορώντας μάσκα! [pics]

Τα τελευταία αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού εφαρμόζονται καθολικά και η χρήση μάσκα έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Έτσι, και το φετινό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα έχει και… υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, με τον κόσμο να σέβεται σε μεγάλο βαθμό αυτήν την επιτακτική ανάγκη τους τελευταίους μήνες, μετά το lockdown.

Στο πλαίσιο αυτού του μέτρου, όλοι οι ταξιδιώτες (σε αεροπλάνα, πλοία κλπ) φορούν απαραιτήτως τη μάσκα τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την αντιμετώπιση του Covid – 19. Έτσι, συνέβη και με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου. Το γνωστό ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις διακοπές του στο Ιόνιο και απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας. Πρόσφατα, είδαμε και τις αναρτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου, από τις εξορμήσεις με το σκάφος σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Μεγανήσι. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Τώρα, όμως, όλη η οικογένεια ταξίδεψε με το πλοίο και η χρήση της μάσκας ήταν απαραίτητη. Κατά την επιβίβασή τους στα Blue Star Ferries, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε στα social media φωτογραφίες και video από το ταξίδι τους. Και φυσικά πόζαρε με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τον γιο της Νικόλα, φορώντας τη μάσκα τους. Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «Φοράμε πια όλοι μάσκες παντού» και έστειλε το δικό της μήνυμα για την αναγκαία εφαρμογή αυτού του μέτρου, ως ασπίδα απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας!


Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More