Νίκος Γκάνος: Ξέσπασε δημόσια για τη Eurovision – «Όλο αυτό γίνεται για μια κουμπαριά»

Ο Νίκος Γκάνος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τη μέθοδο που ακολουθεί η ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Τι λες τώρα!», όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του, μετά την ανακοίνωση των πέντε επικρατέστερων καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

«Το θέμα είναι ηθικό. Ανεξάρτητα αν θα βοηθηθεί κάποιος ή όχι», σημείωσε για τη διαδικασία επιλογής του καλλιτέχνη αναφέροντας τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη «Εγώ είπα ότι ο Νικόλας πρέπει να πάει στην Eurovision και έκανα ένα – δύο τηλέφωνα κάπου και είπα «να έχετε τον αδερφό μου υπόψη σας» «και το έκαναν», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε να στείλουμε email, έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο. Και οι πέντε είναι ικανοί. Έχω δουλέψει πολύ για αυτό και φυσικά θα το ακούσετε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γκάνος.

Read More

And More