Νίκος Κοκλώνης: Εξηγεί γιατί αποκάλεσε δημόσια τον Μάνο Παπαγιάννη «αχάριστο άτομο»!

Πρόσφατα, σε μια τηλεοπτική του δήλωση, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν έχει υπάρξει κάποιος celebrity που να τον δυσκόλεψε στο Celebrity Travel, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο αποκάλεσε «Αχάριστο άτομο». Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε το γύρο του Διαδικτύου και μπήκε ως κύρια είδηση σε πολλά τηλεοπτικά sites και blogs.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, o Mr Travel εξήγησε γιατί το είπε αυτό δημόσια και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη.

«Αυτό το είπα πάνω στην πλάκα. Ο Μάνος είναι φίλος μου, φυσικά και δεν είναι αχάριστος. Απλά στην αρχή του ταξιδιού μας ήταν λίγο μαζεμένος. Μετά, όμως, που γνωριστήκαμε καλύτερα, αφέθηκε. Επίσης, τόσο εκείνος όσο και η Αγγελική με εμπιστεύτηκαν και ήρθαν μαζί μου ταξίδι, την ίδια στιγμή που όλα τα media ζητούσαν συνέντευξη από τον Μάνο για το περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο. Μάλιστα μια μέρα μετά τις δηλώσεις μου, του τηλεφώνησα και του εξήγησα πως το είπα στην πλάκα. Eπ’ ουδενί δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ ούτε με εκείνον, αλλά ούτε και με την Αγγελική. Τους θεωρώ πραγματικούς φίλους και τους υπεραγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More