Νίκος Κουκάς – Μαύρο Ρόδο: Ποιος είναι ο γοητευτικός «Γεράσιμος» – Η ζωή στην Νέα Υόρκη και το modelling

Η νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με τον… απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Μοναχή Ελισάβετ και τον νεαρό φοιτητή Πέτρο όσο και με τους πρωταγωνιστές της που… αναστατώνουν τον γυναικείο πληθυσμό.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη δημοφιλή σειρά του Μεγάλου Καναλιού είναι και ο Νίκος Κουκάς. 

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος νέος ενσαρκώνει τον «Γεράσιμο» που είναι κρυφά ερωτευμένος με την παιδική του φίλη Ελισάβετ.

Ποιος είναι ο ταλαντούχος Νίκος Κουκάς

 

Ο Νίκος Κουκάς εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο με αξιόλογες συνεργασίες αλλά και εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά παγκοσμίως. Ο ίδιος έχει ζήσει αρκετά χρόνια της ζωής του στην Νέα Υόρκη, γεγονός που του έδωσε πολλές εμπειρίες.

Το 2014 ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να σπουδάσει θέατρο. Είχε προηγηθεί ένα καλοκαιρινό camp στην Αμερική στα μαθητικά του χρόνια και ο νεαρός τότε Νίκος είχε γοητευτεί.

Στη συνέχεια, έγινε δεκτός στο Tisch School of the Arts του N.Y.U., μια πολύ καλή σχολή της Νέας Υόρκης.

«H αποδοχή μου εκεί αποδείχτηκε πολύ σημαντικό διαβατήριο» έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Beaute Magazine και την Χριστιάνα Σταματέλου.

Ο Νίκος Κουκάς αποφοίτησε το 2018, έχοντας αποκτήσει κάποια επαγγελματική εμπειρία από συμμετοχές σε διάφορα projects, όσο του το επέτρεπαν οι εκεί συνθήκες, δηλαδή η άδεια παραμονής του σπουδαστή. Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη(@stylebyjaein)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSAP (@ssapnyc)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenn T. (@thediaryofjenn)

«Δεν είναι μόνο η Σχολή που σπούδασα, αλλά η Μητρόπολη που είχα την ευκαιρία να ζήσω. Εκεί όπου συναντάς τόσο διαφορετικές κουλτούρες, τόσο διαφορετικούς πολιτισμούς, διασταυρώνεσαι μαζί τους σε κάθε δρόμο» θα αποκαλύψει για την περίοδο που έμενε στην Νέα Υόρκη.

Η πρώτη συνεργασία του Νίκου στην Ελλάδα είναι η συμμετοχή του στην ταινία «Χειμώνας με την Βαλμίρα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Ντούζα, που γυρίστηκε στη Χίο. Πέρασε οντισιόν, ήταν ο πρώτος που είδαν για τον ρόλο και έκλεισαν μαζί του γιατί ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ του ήρωα.

«Με ενδιαφέρει η εμπειρία! Η διασημότητα και η αναγνωρισιμότητα, μη σου πω κιόλας, με τρομάζουν λίγο. Ξέρω ότι είναι απαραίτητο να κάνεις πράγματα για να υποστηρίξεις τη δουλειά σου, όμως προς το παρόν, νιώθω λίγο αμήχανα. Δεν μου αρέσει να κυνηγάω την προβολή. Ο λόγος που έχω δυσκολευτεί ως σήμερα είναι ότι είμαι και επιλεκτικός με τα πράγματα που θα κάνω» έχει εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη.

Read More

And More