Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Σήμερα ο γάμος τους

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου ετοιμάζονται σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, να παντρευτούν.

Το ζευγάρι των δυο ηθοποιών, μπορεί να μετρά 18 χρόνια κοινής πορείας και να έχει αποκτήσει και ένα γιο, τον Πέτρο, ωστόσο το μεγάλο βήμα του γάμου, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα.

Η χαρμόσυνη είδηση του γάμου του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου γνωστοποιήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου μέσω των social media. Τότε κανείς δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του.

«Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι» είχε πει λίγες ημέρες μετά ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4».

«Όλες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμα» είχε δηλώσει από τη δική της πλευρά η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή «Γειά σου».

Όλα αυτά τα χρόνια, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, ο γάμος τους θέλουν να είναι ένα μεγάλο πάρτι για εκείνους και τους φίλους τους. Ο γιος τους μάλιστα, Πέτρος, που όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του, είναι εκείνος που χάρηκε περισσότερο, πρόκειται να συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. 

Με το καλό!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More