Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του ηθοποιού

Θλίψη έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου. Το “παιδί του λαού” έφυγε χθες (22/1) από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών με την κηδεία του να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24/1 στις 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική του Αιγάλεω. Η απώλειά του προκάλεσε πόνο και θλίψη όχι μόνο στην σύζυγό του Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά και τα εγγόνια του αλλά και σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 η οικογένεια του σπουδαίου ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως η κηδεία θα είναι πολιτική, ενώ επιθυμία τους είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η ανακοίνωση

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Read More

And More