Νίκος Μακρόπουλος για Χαλκιδική: «Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τα συναισθήματα»

Να συνέλθει από την θεομηνία που σάρωσε ζωές και περιουσίες προσπαθεί η Χαλκιδική, με κρατικό μηχανισμό και κατοίκους να δίνουν μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών. Το ολιγόλεπτο μπουρίνι στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, αφήνοντας πίσω εκτεταμένες ζημιές.  Με την Χαλκιδική να μετρά πληγές πια από την φονική κακοκαιρία, ο Νίκος Μακρόπουλος θέλησε να εκφράσει δημόσια την στεναχώρια του για όσους χάθηκαν και την συμπαράστασή του σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τη μανία της φύσης.

«Όταν ο τόπος σου βιώνει μια τέτοια πρωτοφανή φυσική καταστροφή αφήνοντας πίσω της θύματα και δεκάδες τραυματίες τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου. Συναισθήματα απόγνωσης για αυτό που αντίκρισα γύρω μου, οδύνης για τις οικογένειες των θυμάτων και θλίψης για τις ζημιές στον τόπο που μεγάλωσα. Εύχομαι να ξαναβρούμε γρήγορα τους ρυθμούς μας και να έχουμε δύναμη και πίστη. Η προγραμματισμένη -για το Σάββατο 13/7- εμφάνιση μου στη Χαλκιδική δεν θα πραγματοποιηθεί» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του στην Χαλκιδική, τον τόπο που μεγάλωσε.

Read More

And More