Νίκος Μαστοράκης για Τζούλια Μπάρκα: “Μια γυναίκα που δεν πείραξε κανένα και την πείραξαν πολλοί”

Με γλυκά λόγια αποχαιρέτησε ο Νίκος Μαστοράκης τη Τζούλια Μπάρκα η οποία έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν. Διάβασε εδώ όσα είπε η μητέρα της στο TLIFE.

O Nίκος Μαστοράκης που της είχε κάνει συνέντευξη όταν η Τζούλια είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, αλλά και τα.., “naked news” μίλησε με όμορφα λόγια για την καλόψυχη ηθοποιό, όπως ανέφερε”…

“Στο “Αργα,” ο Θοδωρης Αθεριδης ειχε πει: “Θα γυρισουμε σελιδα, ετος, περιεχομενο και προσωπο κανοντας rewind σε μια θλιβερη ιστορια. Τη Τζουλια Μπαρκα του 2002 και τη Τζουλια Μπαρκα του 2008. Ηταν μια ιστορια ανθρωπινης αδικιας για μια γυναικα που ποτε δεν πειραξε κανενα και την πειραξαν πολλοι. Το 2002 η Τζουλια Μπαρκα, τηλεπερσονα και celeb των ταμπλοϊντς μπλεχτηκε σε ένα σκανδαλο, εμπλεξε με την αστυνομια, κατηγορηθηκε, απολογηθηκε και στην κουβεντα του 2002 με τον Νικο Μαστορακη, απαντησε σε πολύ σκληρες ερωτησεις. Εγινε σαλος με τα Naked News και το γδυσιμο της καθως διαβαζε ειδησεις και μετα, το αναπαντεχο. Ένα κρυολογημα που εγινε πνευμονια και η πνευμονια εγινε εγκεφαλικο που την αφησε με κινητικα και όχι μονο προβληματα. Τα δυο rewind σε ένα (με αποσταση μερικων χρονων το δευτερο,) ολοκληρωνουν τη συγκλονιστικη ιστορια της Τζουλιας Μπαρκα. Το δραμα μιας ζωης που, ακομη και σημερα, κανει βηματα προοδου.”
Ενα πανκαλο πλασμα, η Τζουλια, χτυπημενη και απο τον καρκινο, μας αφησε για να παει κοντα σε αλλους αγγελους”.

Read More

And More