Νίκος Μουρατίδης: «Η Δέσποινα Βανδή για πολλά χρόνια δεν έβρισκε δουλειά, φέτος να κάνει τον σταυρό της»

Για την προσωπική του ζωή, το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στη θέση του κριτή μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, χωρίς να διστάσει να εκφραστεί με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την Δέσποινα Βανδή και τον Σάκη Ρουβά.

«Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, η συντροφικότητα κάθε είδους, όχι μόνο η ερωτική και η φιλική και η κοινωνική κτλ.

Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει! Θέλω να είμαι κριτής στο «Fame Story» αν επιστρέψει στην τηλεόραση γιατί το όνομά μου ήταν συνδεδεμένο μαζί του. Έχω κάνει τα πάντα, είμαι ο εθνικός κριτής», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή,ω δεν μου αρέσουν ούτε τα τραγούδια που λέει, ούτε ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή.

Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Πάρα πολλά χρόνια δεν έβρισκε δουλειά να δουλέψει. Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 51 ετών και να τραγουδάει “θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά”. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς; Το τελευταίο του τραγούδι που θυμάμαι ως επιτυχία είναι το “Όλα γύρω σου γυρίζουν”».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουρατίδης ξεκαθάρισε: «Δεν έχω γιο, ψέματα έλεγα, για να κάνω αλαλούμ».

Read More

And More