Νίκος Μουτσινάς για Πάνο Μουζουράκη: «Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις»

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης με αφορμή τον επικείμενο γάμο του αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτό στις πρωινές εκπομπές, σχολίασε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” τάχθηκε υπέρ του Πάνου Μουζουράκη τονίζοντας ότι είναι δικαίωμά του να μη θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του ενώ ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο της “επίθεσης” που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους γι’ αυτή του την επιθυμία.

«Για κάποιο λόγο, θεωρητικά μέσα στο μυαλό κάποιων ανθρώπων είναι ότι, επειδή σε γνωρίζει ο κόσμος, οφείλεις να δείξεις το βρακί σου. Ο άνθρωπος σου λέει ότι δε θέλω να έρθεις στον γάμο μου. Υπάρχουν ζευγάρια, τα ξέρετε, που σε βάζουν μέσα για να δεις πως ράβουν το βρακί της νύφης, σου λένε, “έλα με την κάμερα”. Πολύ ωραία…

Οι πολύ εύθικτοι πια δημοσιογράφοι… Τι είναι αυτό; Σου λέει, “δε θέλω να ρθεις στον γάμο μου”. Στο έκανα χαριτωμένο, σου έκανα και ένα ποίημα, αντί να στείλω ένα δελτίο τύπου, “απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι”. Στο έκανε και λίγο χαριτωμένο, ακριβώς γιατί είναι ο Πάνος Μουζουράκης και σου λέει, “παιδιά σας παρακαλώ μην, αλλά αν στείλετε θα τους κεράσω ένα ποτό”.

Δε καταλαβαίνω γιατί μετά πρέπει να γίνει όλο αυτό. Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις. Μη το κάνουμε αυτό. Δεν έχουν όλα τόσο ενδιαφέρον παιδιά. Τα πράγματα τα σημαντικά αυτή τη στιγμή, δεν έχουν να κάνουν με τους σελέμπριτι. Δεν είναι σημαντικοί οι σελέμπριτι και οι ζωές τους… Πάρε το υλικό από τα social και το έχεις το θέμα, μη παθαίνετε τρέλα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Read More

And More