Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα μετά το φινάλε της σεζόν!

Το απόγευμα της Παρασκευής, η εκπομπή «Για την παρέα» έριξε αυλαία για φέτος και ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μια ξεχωριστή εκπομπή, γεμάτη εκπλήξεις.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, έχοντας ολοκληρώσει ίσως την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας του, ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ενώ λίγο μετά το φινάλε έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με την με την Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα από καρδιάς.

“Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. #LOVEYOU #GIATINPAREA”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η εντυπωσιακή αυτή λήψη, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

Read More

And More