Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στη βάση του στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ την περασμένη Δευτέρα έχοντας απέναντι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πρώτη φορά δοκιμάζεται ως κεντρική παρουσιάστρια.
Το “Καλό Μεσημεράκι” έχει κερδίσει από πέρυσι το δικό του κοινό, το οποίο με ανυπομονησία περίμενε την πρεμιέρα του. Από την άλλη πλευρά, το “Pop up” είναι μια νέα πρόταση, μια γυναικεία εκπομπή με ποικίλα θέματα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Νίκος Μουτσινάς ή Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή Νίκος Μουτσινάς; Ποιος κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της τηλεθέασης την τρίτη ημέρα της μονομαχίας τους;
Το “Καλό Μεσημεράκι” συγκέντρωσε 17% στο γενικό ενώ στο δυναμικό κοινό 19,2%. Από την άλλη πλευρά, το “Pop up” σημείωσε 6,9% στο γενικό κοινό ενώ 8,5 στο δυναμικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ