Νίκος Μουτσινάς: Κατακεραυνώνει το ΣΕΗ – «Ζητάμε να μας βοηθήσετε για τα πτυχία και δεν έβγαλε ανακοίνωση για τα Τέμπη»

Την ενόχλησή του με τη στάση που κράτησε το ΣΕΗ στο τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Τέμπη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε πως θα περίμενε από το Σωματείο των ηθοποιών να βγάλει μια ανακοίνωση προκειμένου να μην ανοίξουν τα θέατρα αναφέροντας μάλιστα πως σε επικοινωνία που είχε ο παραγωγός του θεάτρου με τον Υπουργείο για να δουν τι ακριβώς συνεπάγεται το τριήμερο εθνικό πένθος, η απάντηση ήταν ματαίωση των δημοσίων εκδηλώσεων και ενός λεπτού σιγή.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν  δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ενοχλήθηκε από τη στάση του ΣΕΗ καθώς τόσο καιρό ζητά τη στήριξη του κόσμου στον αγώνα που δίνουν για τα πτυχία τους και σε μια τέτοια τραγική για τη χώρα στιγμή έμεινε αμέτοχο.

«Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό» είπε.

 

Read More

And More