Νίκος Μουτσινάς: Ξεκινά περιοδεία με την «Βερβερίτσα»! Τι έγινε στις πρόβες

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκινά περιοδεία με την «Βερβερίτσα»! Τι έγινε στις πρόβες | tlife.gr

Είναι αναμφίβολα η χρονιά του! Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά που εκτός από την επιτυχία στο Open με τη σατιρική εκπομπή «Για την Παρέα», σημείωσε μεγάλη θεατρική επιτυχία στο Βρετάνια με την ανατρεπτική «Βερβερίτσα» του. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής ετοιμάζεται τώρα μάλιστα για καλοκαιρινό Tour και ανυπομονεί.

Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στο Παρίσι, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε δυναμικά στις πρόβες της ανανεωμένης «Βερβερίτσας. Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία από τις πρόβες στα social media αναφέροντας:  «Μόλις τελειώσαμε την πρόβα μας! Σε 3 μέρες ξεκιναααααααμεεεε!».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.

Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά από τη Μαρία Φιλίππου, καταπληκτικοί φωτισμοί από τον Χρήστο Τσιόγκα, εντυπωσιακά κοστούμια από τη Νικόλ Παναγιώτου συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης.

«Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή !

Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;»

READ more