Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου: Απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους πριν από την τηλεοπτική επιστροφή

Η Ματίνα Νικολάου και ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να χωρίστηκαν για κάποιο διάστημα, αφού επέλεξαν διαφορετικά μέρη για τις διακοπές τους, ωστόσο εδώ και μερικές ώρες είναι και πάλι μαζί.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες αποφάσισαν – όπως κάθε χρόνο – να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους και να χαρούν ο ένας τον άλλον και εκτός δουλειάς.

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Ματίνα Νικολάου θέλησαν να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και να “φορτίσουν” τις μπαταρίες τους.

Ανά διαστήματα, μάλιστα, οι δυο τους μοιράζονταν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονταν.

Λίγο πριν από τον 15Αυγουστο, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και η ηθοποιός και συνεργάτιδα του συναντήθηκαν, γεγονός που αποκάλυψαν μέσα από το Instagram.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, αφού στο τέλος του μήνα θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα για την προετοιμασία της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More