Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου: Οι βόλτες σε βουνό στη Βουλγαρία λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου: Οι βόλτες σε βουνό στη Βουλγαρία λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους | tlife.gr

Στη Βουλγαρία ταξίδεψαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, οι δύο ηθοποιοί θα παρουσιάσουν μαζί με το μουσικό συγκρότημα Alcatrash την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ, η οποία ξεκινά την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία με την παράσταση “Βερβερίτσα, πλέον ανυπομονούν να επιστρέψουν στην τηλεόραση.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας μεσημεριανής εκπομπής τους, οι δύο συνεργάτες και καλοί φίλοι ταξίδεψαν στη Βουλγαρία. Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι δημοσιεύοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, το βράδυ της Κυριακής, στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο βουνό Ρίλα. Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιασμένος από το υπέροχο τοπίο και γεμάτος ενέργεια για την έναρξη της νέας σεζόν στην ανάρτησή του σημείωσε: “Βόλτα στο βουνό Rila, καθόλου τυχαία συνάντηση, με έναν υπέροχο συγχρονισμό και μια ενέργεια που δεν με αφήνει να πατήσω στο έδαφος! Ετοιμάστηκα, νιώθω ευγνώμων, πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να διασκεδάζουμε τα μεσημέρια μας..#graditute #joy #readyforeveryrhing #missyouall”.

Η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο στην ανάρτησή της σημείωσε: “Πήρα τον αέρα μου!!! Μαγικά!!! #rilamountain #gratitude”.

READ more