Νίκος Μουτσινάς: Οι on air σπόντες στην Κατερίνα Καινούργιου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Μια έκπληξη επιφύλασσε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά για την τελευταία του εκπομπή. Ο Νίκος Μουτσινάς που σήμερα ρίχνει αυλαία για την τελευταία σεζόν υποδέχτηκε στην τηλεφωνική του γραμμή την παρουσιάστρια που τις προηγούμενες ημέρες πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρ΄’α εξετάσεων.

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού αποκάλυψε ότι τώρα είναι καλά, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αφού λέγεται ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

“Είχα μανικιούρ – πεντικιούρ και σταμάτησα για να βγω στην εκπομπή σου. Με ενδιαφέρει που σε μένα το πρωί βαριέται να βαφτεί και σε σένα που έχεις μεγαλύτερη τηλεθέαση… Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ… Αλλά ρε άνθρωπε με το που μπήκα στο νοσοκομείο ήσουν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο. Άσε με λίγο να ηρεμήσω. Φαντάζομαι από Σεπτέμβρη αρχίζουμε, τη νέα σεζόν…” ανέφερε η παρουσιάστρια.

Φυσικά η απάντησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Νίκο Μουτσινά που άφησε τις δικές του αιχμές για το ποιο θα είναι το νέο τηλεοπτικό της σπίτι.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Read More

And More