Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονίζουν τα λόγια για το θάνατο της μητέρας του – “Κλαίω πάρα πολύ!”

“Θέλω να είμαι μόνος μου. Μόνο! Δεν νομίζω ότι είμαι υπέροχη παρέα. Ούτε για τον εαυτό μου βασικά. Κάνω προσπάθεια. Δεν υπάρχει κανένα πάτημα. Είμαι στο διάστημα. Δεν έχω επαφή σχεδόν με τίποτα. Νομίζω ότι απλά παρευρίσκομαι, δεν συμμετέχω σε όλα αυτά που μου συμβαίνουν”, αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας στο Πρωινό Ant1 και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά για το θάνατο της μητέρας του.
Ο γνωστός παρουσιαστής έχασε την αγαπημένη του μητέρα τον Ιούλιο. Η “Φρόσω του” έφυγε σε ηλικία 59 χρόνων, χτυπημένη από τον καρκίνο. “Όποιος το έχει ζήσει σαν απώλεια νομίζω πως με καταλαβαίνει. Η τάση μου είναι το κλεισμένο, το μόνο, το σκουρόχρωμο. Είναι βαρύ το πένθος και δεν αντιμετωπίζεται. Ούτε νομίζω ότι αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω πως! Δεν ξέρω τι να κάνω”.

Και συμπληρώνει: “Έχω ποντάρει στον χρόνο και ότι θα ξαναβρεθούμε. Με μαλακώνει πολύ αυτή η ιδέα. Μόνο αυτό! Αν δεν ξαναβρεθώ με την μητέρα μου, θα γυρίσω και θα σας πω ότι είναι όλα ψέματα και μετά θα τα διαλύσω όλα. Αν πραγματικά τελειώνουν όλα και μετά υπάρχει ένα μαύρο και τίποτα, θα γίνω πολύ έξαλλος. Τώρα πια εκεί έχω ποντάρει. Όχι ότι θα γίνει τώρα, δεν έχω τάσεις να φύγω από τον 6ο. Εννοώ η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει μια συνάντηση!”.
Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή η δύσκολη περίοδος τον έχει κάνει να “λυγίσει”: “Κλαίω πάρα πολύ. Πιο πολύ… έγκυος. Δεν πάει. Συγκινούμαι με το οτιδήποτε άσχετο και μου έρχονται εικόνες. Δεν μπορώ να το κουμαντάρω καθόλου. Είναι και λίγο ταλαιπωρία”.
Δες το video:

Read More

And More