Νίκος Οικονομόπουλος: Έγινε διπλά πλατινένιος και το γιόρτασε με τους φίλους του! [pics]

Νίκος Οικονομόπουλος: Έγινε διπλά πλατινένιος και το γιόρτασε με τους φίλους του! [pics] | tlife.gr

Μια μεγάλη γιορτή με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα οργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό στέκι της Αθήνας με τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του Ευαγγελία Αραβανή -έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους– βρέθηκε στο Balthazar για την απονομή του διπλά πλατινένιου άλμπουμ του.

Μετά τις δισκογραφικές δουλειές “Πρώτη αγάπη”, “Άκουσα”, “Κατάθεση ψυχής”, “Δώρο για σένα”, “Θα είμαι εδώ”, “Εννοείται”, “Ειλικρινά”, “Για χίλιους λόγους”, “Ένα μικρόφωνο και εγώ”, ο Νίκος Οικονομόπουλος παρουσίασε το άλμπουμ “10” με δέκα τραγούδια που σφραγίζουν τα δέκα χρόνια του στην δισκογραφία.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις αρχές Δεκέμβρη από την Minos EMI και αγαπήθηκε αμέσως από τους fans του Νίκου, αλλά και όλο τον κόσμο που το έφερε στην κορυφή κάνοντας τον Οικονομόπουλο… διπλά πλατινένιο!

Μαργαρίτα Μάτσα, Νίκος Οικονομόπουλος, Κική Τσόλκα, Χάρης Σιανίδης

Στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή, βρέθηκαν οι συνεργάτες του, ο Χρήστος Δάντης, η Μαργαρίτα Μάτσα, η Κική Τσόλκα και άλλοι. Ενώ, ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο Μάκης Μάτσας, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί ακόμη.

Μάκης Μάτσας, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Χάρης Σιανίδης, Θοδωρής Μαραντίνης

Μαργαρίτα Μάτσα, Νίκος Οικονομόπουλος, Μάκης Μάτσας

Μαργαρίτα Μάτσα, Νίκος Οικονομόπουλος, Κική Τσόλκα

Νίκος Οικονομόπουλος, Σόφη Πασχάλη

Σίσσυ Χρηστίδου, Ευαγγελία Αραβανή

Σόφη Πασχάλη

Χρήστος Δάντης, Νίκος Οικονομόπουλος

Στιγμιότυπο από την απονομή…

Νίκος Οικονομόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more