Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους! Η Ευαγγελία διασκέδασε ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται [pics]

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους! Η Ευαγγελία διασκέδασε ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται [pics] | tlife.gr

Μπορεί και οι δυο να μην έχουν κάνει καμία δήλωση και να μην έχουν παραδεχθεί πως είναι ζευγάρι όμως όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η Ευαγγελία μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου τους, δεν σταμάτησε να διασκεδάζει στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος τραγουδιστής. Μάλιστα μετά την εμφάνισή της στο κέντρο με την αδελφή της Μαρία πριν λίγο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς και μαζί της ήταν ο Χάρης Σιανίδης.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν τρυφερές ματιές όλο νόημα τη συγκεκριμένη βραδιά, ενώ η Ευαγγελία, γλέντησε με την καρδιά της, τραγουδώντας τις επιτυχίες του αγαπημένου της!

Δες φωτογραφίες

READ more