Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Εμφανίστηκαν αγκαλιά και επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι!

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Εμφανίστηκαν αγκαλιά και επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι! | tlife.gr

Είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης και είναι στα καλύτερά τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι και πόζαραν αγκαλιά, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά. Και μπορεί ως τώρα να κρατούσαν σιγήν ιχθύος για τα προσωπικά τους, η κοινή εμφάνισή τους όμως στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του γνωστού τραγουδιστή ήταν η αφορμή για να επιβεβαιώσουν την τρυφερή τους σχέση.

Οι φήμερς ξεκίνησαν εδώ και λίγους μήνες με την Ευαγγελία να βρίσκεται συνεχώς στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι κοινές ρομαντικές βόλτες τους να μην έχουν τέλος. Παρόλα αυτά, και οι δυο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, η όμορφη Ευαγγελία δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό του καλού της σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή, αυτήν της απονομής του διπλά πλατινένιου άλμπουμ “10”!

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο αγαπημένο στέκι που έγινε η εκδήλωση και δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστό σε δημοσιογράφους και φωτογράφους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στο Happy Day ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Και βέβαια είδα το Dancing. Δεν αμφισβητώ αυτό που βγήκε προς τα έξω (για τη σχέση με την Ευαγγελία). Δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Αν όμως θα θέλατε να σας απαντήσω σε αυτό θα σας έλεγα πως είμαι πάρα πολύ καλά και σε αυτό. Είμαι πολύ καλά, δε μου λείπε τίποτα”.

Λίγες μέρες νωρίτερα, και η Ευαγγελία Αραβανή παραδέχτηκε τον έρωτά της για τον Νίκο Οικονομόπουλο και μίλησε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους (δες εδώ),

Τώρα, πάντως, και οι δυο φαίνεται να απολαμβάνουν αυτήν την όμορφη περίοδο του έρωτά τους και είναι στα καλύτερά τους!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more