Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Μαζί στην κοπή της πίτας γνωστού επιχειρηματία! Νέες φωτογραφίες

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Μαζί στην κοπή της πίτας γνωστού επιχειρηματία! Νέες φωτογραφίες | tlife.gr

Τι και αν γράφτηκε έντονα τις τελευταίες εβδομάδες πως η σχέση τους περνάει από σοβαρή κρίση, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχονται να τους διαψεύσουν όλους. Το βράδυ της Δευτέρας, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε σε ένα ξεχωριστό dinner party, και συγκεκριμένα, στην κοπή πίτας που πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος σε γνωστό cafe bar restaurant στο Χαϊδάρι.

Η κοινή εμφάνιση της Ευαγγελίας και του Νίκου έβαλε έτσι έτσι οριστικό τέλος στην όλη παραφιλολογία που είχε ξεσπάσει γύρω από τη σχέση τους και το αν είναι μαζί τελικά ή όχι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η όμορφη παρουσιάστρια ήταν όλο το βράδυ μαζί, ενώ δεν δίστασαν και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τζένη Τζιβεριώτη-Σάκης Ρουβάς-Eυαγγελία Αραβανή-Νίκος Οικονομόπουλος-Γιάννης Τσακουμάκος

Στην ιδιαίτερη βραδιά έδωσε το “παρών” και ο Σάκης Ρουβάς, όπου μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο έκοψαν τη βασιλόπιτα και ευχήθηκαν σε όλους μια υγιή και δημιουργική νέα χρονιά!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Τζένη Τζιβεριώτη-Γιάννης Τσακουμάκος-Νίκος Οικονομόπουλος-Eυαγγελία Αραβανή

Josephine Wendel-Νίκος Οικονομόπουλος-Τζένη Τζιβεριώτη-Γιάννης Τσακουμάκος-Σάκης Ρουβάς-Άννα Καμαρινού-Αναστάσιος Ράμμος

Νίκος Οικονομόπουλος-Γιάννης Τσακουμάκος-Σάκης Ρουβάς

Eυαγγελία Αραβανή-Νίκος Οικονομόπουλος-Τζένη Τζιβεριώτη-Χάρης Σιανίδης-Σάκης Ρουβάς-Γιάννης Τσακουμάκος

Φωτογραφίες: NDP

READ more