Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Οριστικό φινάλε στη σχέση τους!

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Οριστικό φινάλε στη σχέση τους! | tlife.gr

Από 40 κύματα έχει περάσει σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Νίκου Οικονομόπουλου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον έρωτά τους να ξεθυμαίνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεπεράσουν την κρίση απέβησαν άκαρπες: Εδώ και ένα μήνα, το άλλο και αγαπημένο ζευγάρι έχει ρίξει αυλαία στην σχέση του.

Ήταν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο και συγκατοικούν στα νότια προάστια, όμως τον τελευταίο μήνα η Ευαγγέλια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Νίκαια. «Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένος, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια», αναφέρει στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και εξηγεί: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους».

Οι πρώτες ρωγμές του θεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς, όταν είχαν κυκλοφορήσει Κύπρο τις φήμες για χωρισμό. Η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει λίγες μέρες από το σπίτι του συντρόφου της, προκειμένου να ηρεμήσει και να δώσουν ο ένας στον άλλο χρόνο να σκεφτούν. Δεν άντεξαν, όμως, για πολύ χωριστά. Με κοινές εμφανίσεις τους διέψευσαν το χωρισμό και έριχναν ότι είναι και πάλι καλά μαζί. Η υπερέκθεση, όμως, φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ένα ρήγμα που δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσουν πάρε το γεγονός ότι και οι δύο το ήθελα πολύ. Όπως όλα δείχνουν, οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν κοινή συναινέσει Και ο χωρισμός τους φέρεται να είναι οριστικός. Οι κοινές ευτυχισμένες στιγμές τους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν, ενώ οι δυο τους πέρασαν χωριστά όπως ήταν αναμενόμενο τις ημέρες του Πάσχα.

READ more